Menu
irfan mektebi, ekim 2009 sayısı çıktı
Haberler • irfan mektebi, ekim 2009 sayısı çıktı

irfan mektebi, ekim 2009 sayısı çıktı


İrfan Mektebi Ekim sayısı yepyeni konularla, birbirinden güzel yazılarla çıktı!


Aylık ilim, edebiyat ve kültür dergisi olan İrfan Mektebi'nin Ekim sayısı, "Hanımlarda gayet yüksek bir kahramanlık var" başlığı ile çıktı. Kapak yazısı, annelerin şefkatten gelen yüksek kahramanlıklarını konu ediyor.


Cemal Erşen, "Allah namına sevmenin âhiretteki neticeleri" başlıklı yazısı ile Allah namına sevmeyi ve âhirette vereceği neticeleri kaleme almış. M. Enes Çalık, "100 soruda hadis ilmi" başlıklı yazısında hadis ilmi hakkında akla gelebilecek soruları cevaplarken, İdris Tüzün ise "Zaman organizasyon zamanıdır" yazısıyla Batıda örgütlenmenin nasıl başladığını, başarı için şahs-ı manevi ve işlerin taksim edilmesinin önemini anlatıyor.

M. Feridun Şamil, "Heyecan ve korkuyu izale etmek istemez misiniz?" başlıklı yazısında hitabeti olumsuz etkileyen unsurlardan olan heyecan ve korkuyu yenmenin yollarını gösteriyor.

Mustafa Yılmaz'ın "Kuş Evleri", İsmail Boztemir'in "Yaşayan Ve Yaşamayan Şirket", Asuman Cihan'ın "Maddiyunluk Tahtındaki İnsanlık" ve Hüseyin Gökhan Karaçivi'nin "Kararlı-Yorum" başlıklı yazıları dikkat çekiyor.
Bilim-Teknoloji, Tarih Penceresinden, Bedesten, Aşure ve Sağlık köşeleri faydalı bilgiler sunmaya devam ediyor.

Ve yeni kalemleri keşf ve teşvik etmek için "Peygamber Efendimiz (sav)" konulu hikâye, makale ve şiir yarışmasına "Kalemler Yarışıyor" diyerek kalem sahiplerini davet ediyor.

İrfan Mektebi, abonelik için telefon: 0212 472 60 32 www.irfanmektebi.com

Ayrıntılı bilgi için:
Telefon: 0212 4726032
Faks: 0212 6961386
E-posta: [email protected]
Web: www.irfanmektebi.com