Menu
Murat
murat koçak Murat Koçak

Şair ve Yazar

1973 Yılında Aksaray’da dünyaya geldi. Konya/Ereğli’de yaşıyor. Yazıları ve şiirleri başta fanzin dergilerin efsane ismi “Aykırı” olmak üzere, Çehre, Barbar, Med Cezir, Sınırdakiler, H-aykırı, İskemle, Dergi-lik, Filinta Dergi, Yazık Edebiyat, Gençfikir gibi edebiyat dergilerinde yayımlandı. 

Memleket, Ereğli Medya, Ereğli Postası, Yeni Ereğli, Erhaber isimli yerel ve bölgesel gazetelerde şiir ve makaleler yazdı. Ereğlimedyacom, Haber İklimi, Öğretmenler Sitesi isimli haber/edebiyat sitelerinde çeşitli yazıları yayınlandı. Gerçek Hayat ve Cafcaf dergilerinin Ereğli temsilciliğini yaptı. İbn-i Sina Öyküleri, Kırlangıç Ağıtı, Sırat-ı Aşk, Mihri Hatun Şiirleri Albümü, II. Milletlerarası Tarihî Roman ve Romanda Tarih Sempozyumu Bildiriler Kitabı isimli antolojilere, eserleriyle katkıda bulundu.

2011 yılının UNESCO tarafından Evliya Çelebi yılı ilan edilişi sebebiyle, Ümraniye Belediyesi tarafından organize edilen hikâye yarışmasında “Şedde ve Seyyah” isimli eseri, 1328 eser arasından ikincilik ödülünü kazandı. Konya/Ereğli Gençlik Merkezinde “Etkin Yazarlık Eğitimi” derslerivermektedir. Hikâye, roman ve manzum türünde eserleri kitaplaşmıştır.

Daha fazla görüntüle

Yazdığı Yazılar