Menu
OKUYANLAR VE YAZANLAR İÇİN: OKUDUMYAZDİM.NET... AÇILDI...
Haberler • OKUYANLAR VE YAZANLAR İÇİN: OKUDUMYAZDİM.NET... AÇILDI...

OKUYANLAR VE YAZANLAR İÇİN: OKUDUMYAZDİM.NET... AÇILDI...

Uzun zamandır alt yapısını tamamlamaya çalışıp büyük bir projeyle okuyucu karşısına çıkan www.okudumyazdim. net iyi bir çıkışla okuyucuların karşısına çıktı. Kirlenen internet ortamında temiz bir yayın politikasıyla kitaplara farklı bir bakış ve yayın dünyasına geniş bir şekilde bakmayı hedefleyen okudumyazdım sitesi sağlam bir kadro ile açıldı.

Genel Yayın Danışmanlığını  Ömer Lekesiz’in yürüttüğü okudumyazdım’ın Genel yayın yönetmeni olarak Hüseyin Güneş, Yazı işlerine Maaz ibrahimoğlu, Yayın Koordinatörü Haydar Ali Şahin ve yayın kurulu olarak Aysun Ellidokuzoğlu, Ömer Şarlak var.

Sağlam bir kadro ile güzel bir çıkış yapan okudumyazdım.net’in yazar kadrosunda Atasoy Müftüoğlu, Sibel Eraslan, Ferhat Uludere, Ömer Lekesiz, Yıldız Ramanzoğlu,Gönül Yonar Utku, Sibel Oral, Esra Elönü,Sema Kahraman, Bilal Can, Elif Çakır, Nazmiye Gül Kızıltepe, Aysun Ellidokuzoğlu, Cem Özdemirbulunuyor. Büyük bir yazar kadrosu ile işine ciddi bir şekilde sarılarak sağlam bir şekilde hazırlanmış.

Edebiyattan, sosyolojiye, felsefeden, tarihe kadar birçok dalda yayınlanan kitapların çetelesini tutan ve bu başlıklar altında gündeme dair kitapların ve fikirlerin okuyucuya sunulduğu site ayrıca kitap cafe bölümünde birçok yazarla yapılan söyleşilerin videolarını da toplayarak kaynak bir site olmaya aday. Cin fikir bölümünde ise okudumyazdim.net'in nabzını tutup yayınevleri, okuyucu ve yazarlar üzerine değerlendirmeler yapılıp eleştirinin hakkını veren yazılara yer verilecek.

Okudumyazdim.net her ay düzenli olarak yayınlanacak röportajlarıyla da takipçi sayısını günden güne artıracağa benziyor.

Bilal Can/HaBertaraf.com