Menu
ANKARA'NIN 'KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ' BAŞLIYOR....
Haberler • ANKARA'NIN 'KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ' BAŞLIYOR....

ANKARA'NIN 'KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ' BAŞLIYOR....

Başbakanlık Atatürk Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı haftalık “Kültür Söyleşileri” ile ülkemizin seçkin kültür, sanat ve bilim insanlarını sıcak bir sohbet ortamında Ankaralılarla buluşturuyor.

Kurumun Balgat’taki kendi binasında düzenlenecek Kültür Söyleşilerinin Ekim ayı konukları şöyle: 1 Ekim, Talat Sait Halman, 8 Ekim, Cengiz Özkan, 15 Ekim, Doğan Hızlan ve 22 Ekim Sadık Yalsızuçanlar.

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı’nca düzenlenen ve şiirden tiyatroya, sinemadan televizyona, musikiden güzel sanatlara Türk kültür hayatına önemli hizmetlerde bulunmuş sanatçı, yazar, şair, siyasetçi, yönetmen ve bilim insanlarını Ankaralı dinleyicilerle buluşturmak amacı taşıyan haftalık “Kültür Söyleşileri” etkinliği, 1 Ekim’de başlıyor.

Her çarşamba seçkin bir ismin ağırlanacağı Kültür Söyleşilerinin, rahat ve sıcak bir ortamda, karşılıklı soru cevaplarla gelişen bir sohbet havasında geçmesi bekleniyor. Kurumun Balgat’taki kendi binasında her çarşamba saat: 16.00-17.00 arası düzenlenecek olan Kültür Söyleşilerinin, Ankara’nın kültür ve sanat hayatına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

EKİM 2014 PROGRAMI:

1 Ekim: TALAT SAİT HALMAN

8 Ekim: CENGİZ ÖZKAN

15 Ekim: DOĞAN HIZLAN

22 Ekim: SADIK YALSIZUÇANLAR

kulturafis