Menu
'EDEBİSTAN.COM' TESCİLLİ BİR MARKADIR
Haberler • 'EDEBİSTAN.COM' TESCİLLİ BİR MARKADIR

'EDEBİSTAN.COM' TESCİLLİ BİR MARKADIR

Edebistan.com, 1998 yılının Ağustos ayında yayına başladığında internet (e-edebiyat) dergiciliğinin sıcak ilgi ve yoğun izlenme oranlarıyla bugünkü boyutlarına ulaşacağını henüz kimse tahmin etmiyordu.

Biz edebistan.com ekibi olarak ta o zamanlar “İnternet dergiciliği basılı dergilerin önüne mi geçiyor?” ya da “İnternet derciliği basılı dergiciliğin sonunu mu getiriyor?” şeklindeki soruların gün gelip sorulacağını sezerek yola çıkmış ve bu soruları öne alma telaşına düşmeksizin, basılı dergilerle bir rekabeti değil, nitelikli ve doygun içerikli bir siteyi gerçekleştirmeyi sessizce hedeflemiştik.

Teknik ekibimizin reisi ve en çalışkanı Selçuk Engin’in sabrıyla 15. yayın yılını idrak eden bir e-dergi olarak, bugün basılı dergilerinkiyle mukayese kabul etmez bir okur ilgisine, beğenisine mazhar olan Edebistan.com’un taklitçilerinin de türeyeceği öngörülerimiz arasındaydı.

Edebistan.com’a 21.03.2013 tarihi itibariyle Marka Tecsil Belgesi’ni de kazandırarak taklitçilerimizle aramızda güvenli bir set oluşturduk.

İyi olan herşeyin taklit edilmesi doğaldır ancak biz daima kendi adımızla ve farkımızla varlığımızı sürdürmek istiyor ve taklitçilerimizle uğraşarak zaman kaybetmek istemiyorduk.

Artık tescilli bir marka olan Edebistan.comgerek içerik  gerekse teknik yöneticileriyle, kıymetli yazarlarıyla, sayıları yüzbinlere ulaşan değerli okurlarıyla nitelikli ve şovdan uzak yürüyüşünü sürdürmeye devam edecektir inşallah.